Reis maakt droomtransfer van Groningen naar Barcelona

23 mei 2019, 12:54   Bijgewerkt: 23 mei 2019, 16:13

Ludovit Reis heeft zijn droomtransfer naar FC Barcelona te pakken. FC Groningen bevestigt de overeenstemming met de Catalanen. Reis tekende voor drie seizoenen, met de optie voor nog eens twee seizoenen. "Deze transfer met één van de grootste clubs ter wereld is een prachtig slotakkoord", reageert scheidend directeur Hans Nijland.

Barcelona meldt een transfersom van 3,2 miljoen euro, en een clausule van 100 miljoen euro. "Deze transfer toont aan dat het voor jonge talentvolle spelers mogelijk is om zich bij FC Groningen onder professionele begeleiding en in een topsportomgeving stevig te ontwikkelen en vanuit Groningen direct de overstap te maken naar een wereldberoemde club als Barcelona", zegt kersvers technisch directeur Mark-Jan Fledderus op het clubkanaal van de Trots van het Noorden.

Reis is voor Barcelona een aankoop voor de lange termijn. De achttienjarige middenvelder sluit in de voorbereiding aan bij de selectie van Ernesto Valverde. Daarna wordt het traject verder uitgestippeld. Een verhuur in zijn eerste jaar is volgens Voetbal International niet het beoogde plan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen