City ziet Juve-geruchten Guardiola als 'fake news'

23 mei 2019, 16:26

In het kamp van Manchester City is met verbazing gereageerd op de geruchten over Pep Guardiola. De Spaanse trainer zou naar verluidt deze zomer naar Juventus vertrekken om daar als coach aan de slag te gaan. Volgens City zijn die verhalen echter niet waar.

Guardiola heeft in Manchester nog een contract tot 2021 en won afgelopen seizoen drie prijzen met de ploeg. De club denkt er dan ook niet aan om hem te laten gaan. "Ik ben onaangenaam verrast door dit absurde nieuws", zegt bestuurslid Alberto Grassi tegenover Sky Italia. Bij Juventus moet Massimiliano Allegri vertrekken, waardoor er een vacature ontstaat op de bank.

Guardiola gaat daar echter niet op in, weet Grassi. "Ten eerste wil onze trainer blijven en heeft hij nog een contract voor twee jaar. Daarnaast lijkt het mij nogal onwaarschijnlijk dat Juventus groot nieuws als dit op deze manier uit zou laten lekken. Een presentatie over een paar dagen? Het slaat nergens op, dat is onmogelijk. Het is fake news. Pep wil in Manchester blijven, blijkbaar is er niet goed geluisterd toen hij onlangs zei dat hij nog twee jaar blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen