Dessers hoopt zich in kijker van Van den Brom te spelen

23 mei 2019, 22:17

Ondanks een goede start speelde Cyriel Dessers lange tijd geen rol van betekenis bij FC Utrecht. De Belg, die in 2017 jaar overkwam van NAC Breda, heeft zichzelf herpakt en is de laatste weken belangrijk voor de Domstedelingen. Hij hoopt dat ook John van den Brom dat heeft gezien.

Dessers scoorde in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (0-2) en versierde in de return in eigen huis een strafschop. Goed werk dus, weet de Belg. Hij hoopt dat Van den Brom, die in de zomer de nieuwe coach is, het heeft gezien. "Ik hoop dat ik zeker mijn visitekaartje heb kunnen afgeven. Ik hoop dat hij weet wat ik mijn mars heb, dat ik ook zonder te scoren iets voor de ploeg kan betekenen", zegt Dessers tegen RTV Utrecht.

De 24-jarige Dessers scoorde in het reguliere seizoen slechts vier keer en weet dat hij daardoor mogelijk op de lijst staat om te mogen vetrekken. Toch hoopt hij op een langer verblijf. "Ik heb het al eerder aangegeven. Het allerliefst zou ik hier blijven en kunnen spelen, dat zou ideaal zijn. Ik ben benieuwd wat de trainer ervan vindt", aldus Dessers.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen