Troost voor ruim half jaar technisch directeur Feyenoord

24 mei 2019, 09:08   Bijgewerkt: 24 mei 2019, 10:34

Sjaak Troost is de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de aanstelling van de oud-speler bevestigd via de officiële kanalen. Op interim-basis gaat hij die functie tot en met 31 januari 2020 vervullen. Troost komt vanuit de raad van commissarissen van Feyenoord, waarin hij de technische zaken in zijn portefeuille had.

Voor een opvolger voor Martin van Geel klopte Feyenoord bij diverse andere namen aan. "Eerlijk is eerlijk: we hebben de markt goed geïnventariseerd, maar de ideale TD is momenteel niet voorhanden", zegt directeur Jan de Jong op het clubkanaal van Feyenoord. "Nu er belangrijke maanden aankomen zijn we daarom blij dat we tijdelijk een beroep kunnen doen op een ras-Feyenoorder, die deze functie goed kan en wil invullen. En eentje die, zoals het een Feyenoorder betaamt, opstaat nu de club hem nodig heeft."

Troost speelde als speler 397 wedstrijden voor Feyenoord. Zijn nieuwe functie kijkt het met vertrouwen tegemoet. "Omdat ik de club goed ken natuurlijk. En dus weet dat er - bijvoorbeeld met mijn mededirecteuren en mensen als Stanley Brard, Dirk Kuyt, de nieuwe trainer Jaap Stam en nog talloze anderen - genoeg collega's met specifieke kennis en vaardigheden in huis zijn om samen tot goede besluiten voor Feyenoord te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen