Ryan Babel over toekomst: "Nederlandse club is geïnteresseerd"

26 mei 2019, 12:25

Ryan Babel is komend seizoen mogelijk weer op de Nederlandse velden te bewonderen. De aanvaller is transfervrij na zijn vertrek bij het Engelse Fulham en werd de afgelopen tijd in verband gebracht met de gevoelige overstap naar Galatasaray, dat net als zijn voormalige club Besiktas uit Istanbul komt. Maar ook een Nederlandse club heeft belangstelling.

"Er is nog niks officieel", zegt Babel voor de camera van VTBL. Dat [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350702/babel-staat-op-punt-om-te-tekenen-bij-galatasaray/,_blank,Galatasaray] interesse heeft valt volgens de aanvaller moeilijk te ontkennen. "Het is geen geheim dat wij in contact zijn. De komende weken zal er meer duidelijk worden." Volgens de 32-jarige international zijn er echter ook andere kapers op de kust. "Ik ben ook met andere teams in gesprek. In voetbal gebeuren gekke dingen, dus het kan zomaar een omslag krijgen."

In het seizoen 2012/2013 speelde Babel voor het laatst op de Nederlandse velden, toen in het shirt van zijn jeugdclub Ajax. Hij sluit niet uit in het nieuwe seizoen opnieuw in ons land te voetballen. Op de vraag of één van de geïnteresseerde clubs Nederlands is, zegt Babel: "toevallig wel". Hij wil niet zeggen om welke club het gaat en of een terugkeer naar Ajax in de planning ligt. "Wie weet", zegt hij lachend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen