Van de Beek: "Nog een jaar Ajax zou heel goed kunnen"

26 mei 2019, 13:03   Bijgewerkt: 26 mei 2019, 14:34

Net als veel spelers van Ajax wordt ook Donny van de Beek in verband gebracht met een buitenlandse miljoenentransfer. De middenvelder blijft daar naar eigen zeggen rustig onder en wil zich nu vooral focussen op het avontuur in de Nations League met het Nederlands Elftal. Ook geeft hij aan niet per se te hoeven vertrekken uit Amsterdam.

Na een seizoen met de landstitel, de beker en een plaats in de halve finale van de Champions League breekt een spannende tijd aan voor Van de Beek, die met veel topclubs in verband wordt gebracht. "We zullen zien wat er deze zomer gaat gebeuren", zegt de 22-jarige tegenover Voetbal International. "Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij Ajax, dus nog een jaar in Amsterdam zou heel goed kunnen. Ik heb ook nog een contract tot medio 2022." Technisch directeur Marc Overmars van Ajax gaf eerder al aan [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350532/van-de-beek-heb-een-contract-tot-2022-dus-ajax-bepaalt/,_blank,Van de Beek graag te willen behouden].

Voordat het mooie seizoen voor Van de Beek ten einde komt, gaat hij eerst nog aantreden bij het Nederlands Elftal dat op donderdag 6 juni de halve finale van de Nations League speelt tegen Engeland. Waar Van de Beek bij Ajax momenteel een onbetwiste basisspeler is, is dat in oranje nog niet het geval. "De andere jongens hebben het ook goed gedaan, dus ik snapte de keuzes van de trainer wel. Ik zal de bondscoach moeten overtuigen, maar daar heb ik vertrouwen in."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen