'PEC Zwolle en Köln in eindfase onderhandelingen over Ehizibue'

26 mei 2019, 15:21

Het lijkt er sterk op dat Kingsley Ehizibue binnenkort vertrekt bij PEC Zwolle. Eerder werd al bekend dat het Duitse 1. FC Köln interesse had om de verdediger over te nemen en Voetbal International meldt nu dat de onderhandelingen tussen beide clubs in een vergevorderd stadium zijn beland.

In Zwolle zou een fors bod op tafel zijn gekomen voor de 24-jarige in Duitsland geboren Nederlander. De rechtsback debuteerde in 2014 voor PEC Zwolle en kwam de afgelopen seizoenen tot veel speelminuten. Hij staat bekend om zijn snelheid en het mee naar voren komen vanuit verdedigende positie. Zijn contract bij PEC Zwolle loopt nu nog één jaar door en dus staat PEC Zwolle niet onwelwillend tegenover een verkoop, tenzij Ehizibue zijn contract besluit te verlengen.

Köln promoveerde dit seizoen als kampioen van de Tweede Bundesliga naar het hoogste niveau en is van plan daar te blijven. Daarom wordt al vroeg gekeken naar de selectie voor het nieuwe seizoen. Nu de gesprekken tussen PEC en Köln de goede kant lijken op te gaan, zal Ehizibue moeten kiezen of hij een avontuur in Duitsland ziet zitten. In januari kon de verdediger nog verkassen naar de Italiaanse Serie A, maar hij besloot toen op het laatste moment van een overgang naar Genoa af te zien.

Lees ookEhizibue laat Genoa schieten: "Denk wel dat mensen boos waren"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen