Suárez rekent af met geruchten: "Finale tegen mijn zin in gemist"

26 mei 2019, 16:15

Luis Suárez voelt zich daags na de verloren bekerfinale tegen Valencia (1-2) geroepen om duidelijkheid te verschaffen over de operatie die hij onlangs onderging. In de wandelgangen werd gesuggereerd dat de Uruguayaanse aanvaller onder het mes is gegaan om op tijd fit te raken voor de Copa América die in juni begint, maar die geruchten verwijst Suárez naar het rijk der fabelen.

Suárez miste het competitieslot van FC Barcelona en zodoende ook de eindstrijd in de Copa del Rey. 'Ik ben niet iemand doorgaans die reageert op wat men over mij zegt, maar ik voel me dit keer geroepen om het een en ander op te helderen. Want veel wat over mij gezegd wordt is met een slechte intentie gedaan en betwist mijn professionaliteit', zegt de Uruguayaan in een statement via social media.

'Zoals velen weten, begon ik het seizoen met kraakbeenproblemen in mijn knie en met behulp van de medische staf ben ik het seizoen zonder problemen doorgekomen', vervolgt hij. 'Ik wil ophelderen dat de blessure waaraan ik ben geopereerd niets te maken heeft met het kraakbeen, maar met een meniscusblessure die ik heb opgelopen tijdens de dubbel tegen Liverpool. Dat is de reden dat ik geopereerd moest worden en tegen mijn zin in de finale heb gemist.'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen