Gisteren gemist: Atalanta en Inter CL in, Stam prijst De Ligt aan

27 mei 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 26 mei.

Atalanta en Internazionale veroveren Champions League-tickets

Atalanta en Internazionale hebben zondagavond een ticket voor de groepsfase van de Champions League veroverd. De Italiaanse clubs hielden in een zinderende laatste speelronde AC Milan en AS Roma onder zich. Het Nederlands getinte Atalanta won met 3-1 van Sassuolo, terwijl Internazionale voor eigen publiek met 2-1 Empoli versloeg. In de strijd tegen degradatie moest Empoli het onderspit delven.

Stam denkt dat De Ligt goed bij Man United zou passen

Matthijs de Ligt zou uitstekend passen bij Manchester United. Die mening is althans Jaap Stam toegedaan. De negentienjarige aanvoerder van Ajax heeft nog geen beslissing over zijn toekomst, maar wordt het vaakst in verband gebracht met de Engelse grootmacht en FC Barcelona.

Juventus onderuit in laatste wedstrijd onder Allegri

Juventus heeft zondag het seizoen afgesloten met een 2-0 nederlaag tegen Sampdoria. De kampioen van Italië draafde in de laatste wedstrijd onder trainer Massimiliano Allegri niet op oorlogssterkte aan. Zo ontbrak onder meer Cristiano Ronaldo in de wedstrijdselectie van de Oude Dame, die een maand geleden de Italiaanse titel al veroverde.

Mertens neemt twijfels weg en zweert Napoli trouw

Dries Mertens is niet voornemens komende zomer Napoli te verlaten. De 32-jarige Belg voelt zich op zijn plek in Napels en heeft het idee dat hij nog niet klaar is bij de Italiaanse club. "Ik blijf hier", stelde hij na de wedstrijd tegen Bologna (3-2 verlies).

De Ligt neemt na Nations League besluit over zijn toekomst

Het zijn spannende tijden voor Matthijs de Ligt. De negentienjarige Ajacied heeft de clubs voor het uitkiezen en zal op korte termijn moeten beslissen waar hij zijn loopbaan wil vervolgen. Die beslissing stelt hij echter nog eventjes uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen