'FC Den Bosch werkt aan Plan B mocht overname mislukken'

27 mei 2019, 09:06

Hoewel de KNVB zaterdag een positief tussentijds rapport deed over de voortgang naar het onderzoek van de overname van FC Den Bosch door Kakhi Jordania, werkt de club aan een alternatief plan, mocht er wederom een streep door de overname worden gezet. In dat geval wordt er een scenario met vier of vijf (Nederlandse) geldschieters naar voren geschoven.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Hoewel de KNVB oordeelde dat de maatstaven bij de eerdere overname wellicht te zwaar waren (en waardoor er een streep doorheen ging), rekent FC Den Bosch zich nog niet rijk en wordt er druk gewerkt aan een alternatief. Ook heeft het inmiddels uitstel aangevraagd voor het indienen van de nieuwe begroting, normaliter moet dat voor 15 juni worden aangeleverd. Daarop is door de voetbalbond nog niet gereageerd.

Rob Kleijzen, portefeuillehouder juridische zaken in de rvc van FC Den Bosch, wilde nog niet bevestigen dat de club bezig is met een Plan B. "Natuurlijk denken we na over allerlei scenario's als de overname door Jordania niet doorgaat, maar die zijn nog niet concreet", zei hij. "Het is ook niet zo dat er al mensen staan te wachten om dan een kruiwagen met geld naar binnen te brengen."

Lees ookBeroep Jordania tussentijds als zeer kansrijk beoordeeld

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen