Ødegaard speelt laatste wedstrijd: "Zonde dat het klaar is"

27 mei 2019, 13:30

Hoe de play-offs tegen FC Utrecht ook aflopen, Martin Ødegaard speelt dinsdag zijn laatste wedstrijd voor Vitesse. "Ik vind het moeilijk om te voorspellen wat er in mijn hoofd omgaat, maar het wordt een emotioneel moment", aldus de Noor.

"De wedstrijd morgen is dan de allerlaatste in het geel en zwart. Dat wordt wel een speciale dus", zegt Ødegaard tegen Omroep Gelderland. "Ik heb hier een geweldige tijd en het is jammer dat het nu over is. Het was een goed jaar voor mij en als we de play-offs winnen, dan is het ook voor het team een goed jaar. Maar het is zonde dat het klaar is na morgen."

In het nieuwe seizoen meldt de spelmaker zich weer bij Real Madrid, dat nog moet beslissen over zijn toekomst. Vitesse blijft hij voor altijd dankbaar. "Ik ga het team, de staf en de mensen hier bij de club echt missen. Ze waren dit seizoen geweldig voor mij. Ik hoop dat ik morgen nog één show voor ze kan opvoeren, dat verdienen ze wel. Daarnaast vind ik ook dat wij het verdienen om de play-offs te winnen. We werden vijfde in de competitie, dus we waren de beste van alle teams die nu in de play-offs zitten."

Vitesse boekte vrijdag in Utrecht een gelijkspel (1-1), waardoor winst in de return genoeg is voor het bereiken van Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen