Schreuder neemt broer mee als assistent naar Hoffenheim

27 mei 2019, 15:17

Alfred Schreuder neemt zijn broer Dick Schreuder mee naar 1899 Hoffenheim. Dick Schreuder was bezig als assistent-coach van Philadelphia Union, maar laat het avontuur in Amerika achter zich. Ook wordt Timo Gross toegevoegd als video-analist aan de staf. "We zijn heel blij met de nieuwe staf voor komend seizoen", aldus directeur Alexander Rosen.

Op de clubsite gaat hij in op de komst van Schreuder, die een jaar ouder is dan broer Alfred. De huidige assistent van Ajax is vanaf volgend seizoen de opvolger van Julian Nagelsman. "En we vonden het dan ook geen probleem om de staf wat aan te passen", aldus Rosen over de veranderingen. "Dick Schreuder heeft als speler en als coach veel ervaring opgedaan, waardoor hij goed bij Hoffenheim past."

Schreuder was onder andere werkzaam als trainer van Barnet FC, VV Katwijk en SDV Barneveld. Als voetballer verdedigde hij de kleuren van onder meer PSV, Sparta Rotterdam, FC Groningen, RKC Waalwijk en Stoke City. Matthias Kaltenbach, Pellegrino Matarrazzo, Michael Rechner (keeperstrainer), atletiek-trainer Christian Weigl, revalidatie-coach Otmar Rösch en fysiotherapeut Christian Neitzert maken de rest van de technische staf compleet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen