Sparta geeft hoop niet op: "We zijn niet weggespeeld"

27 mei 2019, 19:30

De 1-2 thuisnederlaag is een slechte uitgangspositie voor Sparta, maar de Rotterdammers hebben de hoop op promotie nog niet opgegeven. De return tegen De Graafschap wordt dinsdag gespeeld in Doetinchem en kan volgens Henk Fraser nog spannend worden.

Fraser weet dat de nederlaag van afgelopen zaterdag een slechte uitgangspositie betekent. "Feit is dat je afgaat op de vorige wedstrijd. Als je die bekijkt, dan kun je niet zeggen dat we niet zijn weggespeeld door De Graafschap. Je kunt hier en daar zelfs zeggen dat dingen ongelukkig gebeuren", legt Fraser uit aan RTV Rijnmond.

Sparta speelt in eigen huis op kunstgras en weet dat De Graafschap over een 'gewoon' grasveld beschikt. "Het is wel iets waar tegen je je moet wapenen", vindt Fraser. "Maar we komen uit Rotterdam en hebben een aantal straatjongens erbij, zoals de jongens zich graag noemen. Dan moet je daar niet overdreven geïntimideerd door raken."

Fraser kan dinsdag geen beroep doen op Bart Vriends. De verdediger kreeg afgelopen zaterdag een rode kaart en is daardoor geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen