VVV trekt Kirschbaum aan als opvolger van Unnerstall

27 mei 2019, 20:13

Zoals verwacht is VVV-Venlo in de zoektocht naar een opvolger van Lars Unnerstall uitgekomen bij Thorsten Kirschbaum. De lange doelman wordt overgenomen van Bayer Leverkusen en maakt op transfervrij basis de overstap. Hij heeft voor twee jaar getekend.

De oud-keeper van 1.FC Nürnberg en Hoffenheim en speelde diverse jeugdinterlands, waaronder zeven voor Jong Duitsland. Hij speelde vervolgens ook voor VfB Stuttgart en Bayer Leverkusen, waar Peter Bosz geeft toekomst voor hem ziet. "Thorsten is een ervaren doelman die zijn kwaliteiten in het verleden ruimschoots bewezen heeft. We hebben er alle vertrouwen in dat hij een prima opvolger is van Lars", zegt Stan Valckx namens VVV.

Kirschbaum denkt met zijn keuze voor VVV een goede stap te hebben gemaakt. "Ik heb trainer Maurice Steijn en Stan Valckx leren kennen en zij hebben me warm gemaakt voor deze club. VVV lijkt me een echte familieclub. Ik kreeg een heel goed gevoel. Ik ken Lars Unnerstall en ik weet dat hij immens populair is in Venlo. Maar dat voelt niet als extra druk voor mij. Dat hij het goed gedaan heeft, is alleen maar mooi. Nu mag ik het gaan bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen