El Ghazi geniet na promotie: "Het is een ongelofelijk gekkenhuis"

27 mei 2019, 23:20

Het is groot feest bij Aston Villa, dat maandag promotie naar de Premier League voor elkaar heeft gekregen. De club uit Birmingham won de finale van de play-offs met 2-1 van Derby County en mag zich daardoor weer melden op het hoogste niveau. Anwar El Ghazi, die de openingsgoal maakte, is dolblij.

El Ghazi kopte op Wembley de eerste goal binnen en vierde na afloop groot feest met zijn club. "Het is hier een ongelooflijk gekkenhuis", zegt hij vanuit Londen tegen De Telegraaf. "We vieren hier een feest met familie en vrienden, maar in Birmingham schijnt het helemaal los te gaan. Ze zeggen weleens vaker dat op Wembley spelen fantastisch is. En dat klopt echt. Het was met die bijna negentigduizend fans magisch."

El Ghazi, die gehuurd wordt van OSC Lille, was met een goal belangrijk in de finale. "In de goede reeks die we aan het einde van de competitie neerzetten, haalde ik wel vaker een hoog niveau, maar was mijn rendement onvoldoende. Als je dan op het allesbeslissende moment misschien wel je beste wedstrijd van het seizoen speelt, dan is dat heerlijk. Aston Villa hóórt in de Premier League. We hebben het gewoon geflikt…"

Over zijn eigen toekomst kan El Ghazi nog weinig zeggen. "Aston Villa wil me graag kopen en ik wil graag bij Aston Villa blijven. Maar ik heb me echt alleen op deze wedstrijd gefocust."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen