Real Madrid bevestigt interesse in Hazard: "Hopelijk lukt het nu"

28 mei 2019, 07:51

Real Madrid is in de markt voor Eden Hazard. Voorzitter Florentino Perez heeft maandagavond bevestigd dat de Madrilenen de Belgische aanvaller willen overnemen van Chelsea. Ook gaf de preses aan dat de Koninklijke niet geïnteresseerd is in twee andere sterren met wie de club vaak in verband wordt gebracht: Neymar en Kylian Mbappé.

Al tijden worden Real Madrid en Hazard aan elkaar gelinkt. De 28-jarige aanvaller van Chelsea gaf onlangs aan een beslissing over zijn toekomst te hebben genomen en hintte daarbij naar een vertrek naar de Spaanse hoofdstad. "We proberen al een paar jaar om Hazard speler van Real Madrid te maken, maar dat is tot nu toe niet gelukt", bevestigt Perez bij Onda Cero dat de interesse wederzijds is.

"Ik wil graag dat Hazard naar Real Madrid komt en hopelijk lukt het nu wel. Hij is een van de beste voetballers ter wereld", vervolgt de voorzitter, die de belangstelling voor Neymar en Mbappé ontkent. "Ik heb noch met Zidane, noch met iemand anders gesproken over Neymar en Mbappé. Ook heb ik niet Mbappé gesproken en dat zal ook niet gebeuren. Vorig jaar gaven we aan niet in ze geïnteresseerd te zijn en dat is dit jaar niet anders", benadrukt hij.

Volgens Engelse media wil Chelsea een bedrag van liefst 145 miljoen euro ontvangen voor Hazard, die nog tot medio 2020 vastligt in Londen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen