Opmerkelijk: voorzitter Union Berlin viert promotie op toilet

28 mei 2019, 11:13

Dirk Zingler heeft de promotie van Union Berlin naar de Bundesliga op een opmerkelijke plek gevierd. De voorzitter kon in de slotfase van het duel met VfB Stuttgart (0-0) de spanning niet meer en was niet in de buurt van het veld aanwezig toen het laatste fluitsignaal klonk. Vlak voor tijd zocht hij met zijn vrouw de wc's op.

"Zij zat op het damestoilet, ik op het herentoilet", vertelt Zingler in Duitse media. "En nadat het laatste fluitsignaal had geklonken, zijn we elkaar voor de wc's in de armen gevlogen. Ik heb veertig jaar lang op deze dag gewacht. En nu het eindelijk zo ver is, voelt het vreemd aan. Het is nog een beetje surrealistisch, ik kan het nog niet geloven."

Union Berlin eindigde in het reguliere seizoen in de 2. Bundesliga op de derde plaats en verdiende daarmee een ticket voor de play-offs, waarin Stuttgart de tegenstander was. Het heenduel in Stuttgart eindigde in 2-2, waardoor de 0-0 uit de returnwedstrijd voldoende was voor de club uit Berlijn om naar het hoogste niveau te promoveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen