AEK Athene stelt Cardoso aan als vervanger van Jimenez

28 mei 2019, 17:24

AEK Athene heeft in Miguel Cardoso een nieuwe trainer aangesteld voor de komende jaren. De ervaren oefenmeester is de opvolger van de vertrokken Manolo Jimenez. Hij tekent een contract tot en met 2021 in de Griekse hoofdstad, waar dit seizoen geen titel werd gevierd. 

Dat maakt de Griekse club bekend. Nuno Baptista (assistent), Daniel Correia (keeperstrainer), Antonio Calado (fysiektrainer) en Francisco Costa (analist) maken de technische staf vol van Cardoso, die eerder werkzaam was bij Celta de Vigo, FC Nantes en daarvoor lang als assistent-trainer werkte. AEK - dat in de Champions League tweemaal door Ajax werd verslagen - kende met de derde plaats een zeer teleurstellend seizoen. 

Van Jimenez - vorig seizoen nog heel succesvol bij AEK Athene - werd een dag eerder afscheid genomen. Hij vertrok na het goede seizoen naar Las Palmas, maar hield het niet lang vol en werd al snel ontslagen. In Athene werd hij daarom in zijn derde termijn de vervanger van Marinos Ouzounidis, die ook werd ontslagen na tegenvallende resultaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen