Reiziger assistent van Ten Hag bij Ajax: "Fantastische stap"

28 mei 2019, 17:02

Zoals verwacht is Michael Reiziger toegevoegd aan de technische staf van Ajax. De 46-jarige oud-verdediger wordt bij het eerste elftal de assistent-trainer van Erik ten Hag. Reiziger heeft ook meteen zijn contract verlengd.

De afgelopen twee seizoenen was Reiziger de trainer van Jong Ajax in de Eerste Divisie. In 2017 volgde hij op die positie Marcel Keizer op die hoofdcoach van het eerste elftal was geworden na het vertrek van Peter Bosz. In zijn eerste seizoen werd Reiziger meteen kampioen met Jong Ajax. Dit seizoen leidde hij zijn elftal naar de elfde plaats. Hij wordt bij Jong Ajax opgevolgd door Mitchell van der Gaag.

Het contract van Reiziger bij Ajax is met twee jaar verlengd en loopt nu door tot de zomer van 2021. "Dit is een fantastische vervolgstap in mijn carrière bij de mooiste en grootste club van Nederland. Ik kijk dan ook enorm uit naar het nieuwe seizoen, de samenwerking met Erik ten Hag en de overige stafleden", aldus Reiziger op de clubwebsite van Ajax.

Upgrade

Hij zal één van de drie assistenten van hoofdtrainer Erik ten Hag worden. Naast Reiziger zullen die andere twee posities worden ingevuld door Christian Poulsen en Richard Witschge. Laatstgenoemde verlengde zijn contract eerder al met drie jaar, tot de zomer van 2022. De technische staf van Ajax had een upgrade nodig na het vertrek van Alfred Schreuder, die de trainer van het Duitse Hoffenheim wordt. Ook Aron Winter stopte als assistent van Ten Hag. Het is nog niet bekend wat zijn nieuwe rol zal worden bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen