'PSV verwacht bod van Spurs op Steven Bergwijn'

28 mei 2019, 20:53   Bijgewerkt: 28 mei 2019, 21:23

PSV kan spoedig een telefoontje uit Londen verwachten. Champions League-finalist Tottenham Hotspur zou namelijk verregaande belangstelling hebben voor aanvaller Steven Bergwijn. Die werd eerder ook in verband gebracht met een gevoelige overstap naar Ajax.

Weekblad Voetbal International claimt althans dat PSV deze week een bod verwacht van Tottenham Hotspur. Hoe hoog dat bedrag zal zijn, is niet duidelijk. Eerder circuleerden er geruchten dat PSV tussen de dertig en veertig miljoen euro voor Bergwijn wilde vangen. Ajax-directeur Marc Overmars [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350406/overmars-bevestigt-belangstelling-ajax-een-interessante-speler/,_blank,liet weten] eveneens belangstelling te hebben voor Bergwijn, die in de jeugd van Ajax speelde. Die mogelijke overstap hield de gemoederen flink bezig en PSV gaf in een reactie aan Bergwijn niet aan Ajax te willen verkopen. De speler [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350382/bergwijn-verbreekt-zwijgen-over-ajax-interesse-gelukkig-bij-psv/,_blank,zelf zei] het nog goed naar zijn zin te hebben in Eindhoven.

Mocht PSV Bergwijn toch kwijtraken aan bijvoorbeeld Tottenham Hotspur, dan wordt volgens VI Steven Berghuis het doelwit van de nummer twee van de Eredivisie. Berghuis staat nu nog onder contract bij Feyenoord. Ajax zou ondertussen ook geïnteresseerd zijn in Davy Pröpper. De oud-speler van PSV speelt nu nog in Engeland bij laagvlieger Brighton en zou bij Ajax het middenveld moeten komen versterken. Voor hem is Ajax echter nog niet concreet geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen