Ünüvar dit seizoen grootste talent jeugdopleiding Ajax

28 mei 2019, 19:33

Naci Ünüvar heeft de Abdelhak Nouri Trofee gewonnen. De 15-jarige middenvelder werd vanavond uitgeroepen tot het grootste talent uit de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.

Ünüvar speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van Ajax en is momenteel speler van Ajax onder 17. Hij ontving de prijs uit handen van directeur Edwin van der Sar. De prijs voor het grootste talent van de jeugd is vernoemd naar Abdelhak Nouri. De jeugdspeler liep in juli 2017 een hartstilstand op tijdens een oefenwedstrijd met de eerste selectie en hield daar blijvende hersenschade aan over.

Met het winnen van deze prijs komt Ünüvar in een mooi rijtje terecht. Eerder wonnen onder meer Matthijs de Ligt, Donny van de Beek, Davy Klaassen, Christian Eriksen, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart deze prijs. Vorige week tekende Ünüvar zijn eerste contract bij Ajax, dat een looptijd heeft van drie jaar. De trofee voor grootste talent is de tweede prijs die Ünüvar in korte tijd kan bijschrijven. Eerder deze maand werd hij met het Nederlands Elftal onder 17 namelijk al [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350647/oranje-o17-prolongeert-ek-titel-en-komt-zo-in-illuster-rijtje/,_blank,Europees kampioen]. In de finale was hij trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen