'Heerenveen vindt bod Anderlecht op Vlap te laag'

29 mei 2019, 08:20

SC Heerenveen weigert vijf miljoen euro voor Michel Vlap. Anderlecht legde dit bod neer in het Abe Lenstra stadion, maar de Friezen willen veel meer geld zien. Na meerdere gesprekken is Anderlecht gefrustreerd, omdat Heerenveen nog geen vraagprijs heeft genoemd.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant woensdag. Voor de Belgische topclub, waar Vincent Kompany als speler-coach aan de slag gaat, is Vlap het belangrijkste transferdoelwit. Paars-wit zal de hoofdprijs moeten betalen voor de 21-jarige Sneker, want hij heeft bij Heerenveen nog een driejarig contract. Het bod van vijf miljoen euro vindt daarom ook weinig gehoor.

De noodzaak om Vlap te verkopen heeft Heerenveen niet. De club ving al miljoenen voor de transfers van Arber Zeneli (Reims) en Kik Pierie (Ajax). Ook heeft de nummer elf van Nederland weinig haast, immers de transfermarkt is nog ruim drie maanden open. Anderlecht wil zo lang niet wachten. De Belgen raakten overtuigd van Vlap en denken in de toekomst zo'n twintig miljoen euro te kunnen vangen voor hem.

Vlap zelf staat open voor Anderlecht. Hij bracht al eens een bezoek aan een wedstrijd van de Belgische topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen