Boze Sarri verlaat laatste training van Chelsea voor EL-finale

29 mei 2019, 09:29

Maurizio Sarri heeft dinsdag de laatste training van Chelsea voor de Europa League-finale boos verlaten. De woede ontstond volgens Engelse media na een botsin tussen David Luiz en Gonzalo Higuain. Een woordvoerder van de Londense club had een andere lezing.

In het Olympisch Stadion van Baku kregen Luiz en Higuain tijdens een oefenpotje ruzie met elkaar. Volgens The Guardian was dat de aanleiding van de driftbui van Sarri. Volgens Chelsea steekt de vork anders in de steel. Sarri zou geïrriteerd zijn, omdat het laatste deel van de training volgens UEFA-bepalingen toegankelijk was voor media.

De beelden:

"De frustratie heeft niets te maken met spelers", aldus een zegsman van Chelsea tegen de Engelse kwaliteitskrant. "Die is ontstaan door het niet kunnen oefenen van bepaalde vormen in de laatste vijftien minuten van de training, omdat die open bleef voor de media." 

Ook zit Sarri met Ngolo Kanté in zijn maag. Hij trainde gisteren slechts een half uur met de fysio. De Fransman kampt met een knieblessure en zal woensdagavond tegen Arsenal waarschijnlijk op de bank beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen