NEC legt transfervrije goalie Branderhorst twee jaar vast

29 mei 2019 – NEC heeft zich zoals verwacht versterkt met Mattijs Branderhorst. De doelman werd het afgelopen half jaar al verhuurd in Nijmegen door Willem II en was door zijn aflopende contract in Tilburg transfervrij. In de verbintenis is ook nog de optie voor een derde seizoen opgenomen door NEC.

NEC legt transfervrije goalie Branderhorst twee jaar vast

"Het afgelopen half jaar heb ik me goed kunnen ontwikkelen bij NEC en heb ik erg prettig samengewerkt met keeperstrainer Gabor Babos", zei Branderhorst over zijn keuze. "Ik ben in de winter naar Nijmegen gekomen om veel wedstrijden te spelen, maar ook om NEC weer naar de Eredivisie te brengen. De club en supporters hebben mij veel gegeven en ik wil deze waardering niet alleen met woorden, maar ook met daden terugbetalen."

Branderhorst speelde na de winterstop achttien duels voor de Nijmegenaren en kwam eerder uit voor Willem II en MVV. "Voor mijn gevoel ben ik hier nog niet klaar. Ik wil er de komende twee jaar vol voor gaan om NEC terug te brengen naar waar de club hoort", aldus de 25-jarige doelman.

Denk jij dat Arsenal vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim drie keer je inzet terug!

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd