DJ Tiësto wil samen met rijke supporters investeren in NAC Breda

29 mei 2019, 14:02   Bijgewerkt: 29 mei 2019, 14:09

DJ Tiësto wil investeren in NAC Breda. Dat heeft Omroep Brabant bevestigd gekregen. De wereldberoemde Bredanaar (50) is onderdeel van 'Hart voor NAC', een groep rijke supporters die voor stabiliteit én nieuw kapitaal wil zorgen. Het collectief heeft niet de ambitie om eigenaar te worden, maar de aandelen teruggeven aan NAC zelf. Hierover zijn de partijen in onderhandeling.

Tiësto's investeringsmaatschappij heeft een speciaal potje voor persoonlijke projecten. Samen met  zo'n tien vermogende NAC-supporters en de huidige aandeelhouders is zijn doel om NAC weer gezond en stabiel te maken. Hiervoor moet NAC weer baas in eigen huis worden, gedragen door kapitaal en netwerk uit eigen netwerk. Volgens Omroep Brabant wil de groep een constructie á la PSV, AZ of Heracles Almelo. Deze clubs hebben de aandelen in eigen hand en zitten eventuele investeerders in een apart fonds.

'Hart voor NAC' heeft een bod onder voorwaarden van 5,5 miljoen euro neergelegd bij de aandeelhouders. Ook is er al een plan om extra geld te genereren. De reactie van de aandeelhouders schijnt verdeeld te zijn. Daarom is het collectief teruggestuurd naar de tekentafel. Op hun beurt willen zij ook weten hoe zij de toekomst voor zich zien.

Denk jij dat Arsenal vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim drie keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen