Trainer Hecking van Mönchengladbach naar Hamburger SV

29 mei 2019, 14:50

Aan Dieter Hecking (54) de taak om Hamburger SV volgend seizoen naar de Bundesliga te brengen. Hij is woensdag aangesteld als opvolger van de eerder ontslagen Hannes Wolf, die de rekening kreeg gepresenteerd voor het mislopen van promotie. Hecking treft in Hamburg onder meer Rick van Drongelen, die in belangstelling zou staan van PSV.

Hecking stond de afgelopen tweeënhalf jaar aan het roer bij Borussia Mönchengladbach. Ondanks een doorlopend contract gingen de partijen na afgelopen seizoen uit elkaar. Hecking loodste Die Fohlen naar twee keer een negende plaats (2017, 2018) en een vijfde plaats (2019).

Voor Hecking te hopen dat het hem bij HSV beter afgaat dan zijn voorgangers. Christian Titz moest eind oktober het veld ruimen voor Wolf, die dus recent op straat werd gezet. HSV greep dit seizoen in de 2. Bundesliga zelfs naast de nacompetitie waarin Union Berlin maandag promotie afdwong.

Normaliter krijgt Hecking Van Drongelen onder zijn hoede. Echter zou de verdediger in belangstelling staan van PSV, zo meldde Hamburger Abendblatt.

Denk jij dat Chelsea vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim twee keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen