El Jebli aast op een transfer: "Maar er is nog niets concreet"

29 mei 2019, 15:58

Youssef El Jebli is volgend seizoen waarschijnlijk geen speler van De Graafschap meer. Hoewel de aanvallende middenvelder beschikt over een doorlopend contract, is hij niet voornemens om met de club uit Doetinchem mee naar de Eerste Divisie te gaan. "Ik heb de ambitie om in de Eredivisie te blijven voetballen."

Volgens zaakwaarnemer John Veldman zijn clubs uit binnen- en buitenland geïnteresseerd in El Jebli, die nog tot medio 2020 vastligt bij De Graafschap. Onder meer sc Heerenveen zou belangstelling hebben voor de 26-jarige middenvelder. "Een avontuur in het buitenland sluit ik ook niet uit. Ik denk dat iedereen bij De Graafschap mij ook een stap gunt. Maar er is nog niets concreet. En ik ben op dit moment ook nog niet met mijn toekomst bezig", zegt El Jebli tegen De Gelderlander.

Met elf doelpunten en negen assists kende El Jebli een sterk seizoen, maar ook hij kon niet voorkomen dat De Graafschap dinsdagavond uit de Eredivisie degradeerde. "Dit seizoen hadden we dé kans om ons te handhaven. Dat is niet gelukt. Wij mogen nu een paar dagen treuren. Maar daarna moeten we de boel weer oppakken en doorgaan. Het leven gaat gewoon weer verder, hoe hard dit ook is."

Voorlopig staat El Jebli nog onder contract bij De Graafschap. "Komt er niets anders, dan blijf ik met alle plezier. Om de De Graafschap te verlaten, moet er wel een club komen die mij past. Waar ik een goed gevoel bij heb. Wat er ook gebeurt deze zomer: De Graafschap blijft  voor mij de mooiste club van Nederland. Ik ben en blijf een Superboer."

Denk jij dat Arsenal vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim drie keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen