RKC wil groep intact houden en 'vier à vijf spelers' aantrekken

29 mei 2019, 21:49

RKC Waalwijk is niet voornemens de huidige selectie komende zomer te renoveren. De Waalwijkers willen de groep intact houden en slechts een handvol nieuwe spelers aantrekken. Dat vertelt algemeen directeur Frank van Mosselveld daags na de ietwat onverwachte promotie naar de Eredivisie.

"Deze selectie is echt een team. Een geheel. We hebben daarom de afgelopen weken vol ingezet op het behouden en het verlengen van de contracten van deze spelers", vertelt Van Mosselveld aan Omroep Brabant. "De Eredivisie opent ook weer nieuwe deuren voor ons. We kunnen nu wellicht qua nieuwe spelers in een iets hogere categorie gaan kijken. We hebben ons deze weken vooral gericht op de play-offs. Hebben links en rechts wel geïnformeerd naar spelers, maar nog geen enkel concreet gesprek gehad. Maar we willen vier à vijf nieuwe spelers aantrekken. Maar het belangrijkste is dat we de groep van nu intact houden."

De algemeen directeur is ook niet van plan spelers te verkopen. "Of er moet een, voor RKC-begrippen, abnormaal hoog bedrag op tafel worden gelegd. Maar ik kan me ook niet voorstellen dat spelers weg willen. Dus daar maak ik me ook geen zorgen over", stelt Van Mosselveld, die er ook vanuit gaat dat trainer Fred Grim blijft. "Hij heeft nog een contract en ik heb vanuit zijn kant nog niks gehoord omtrent interesse van andere clubs. Daar zijn we heel open in naar elkaar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen