Gisteren gemist: Chelsea wint EL, Hazard kondigt vertrek aan

25 juli 2019, 20:24

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 29 mei.

Giroud en Hazard helpen Chelsea aan Europa League-winst

Chelsea mag na zes jaar weer een Europese titel bijschrijven: The Blues wonnen woensdagavond de Europa League-finale van Arsenal met 4-1. De Londense derby in Baku kwam langzaam op gang, maar Arsenal zakte in de vermakelijke tweede helft door zijn hoeven. Het sobere Chelsea besliste de wedstrijd in een kwartier tijd en bezorgde clubicoon Petr Cech een bijzonder bitter afscheid als prof.

PSV treft Olympiakos of FC Basel in tweede voorronde CL

PSV kent de mogelijke tegenstanders in de tweede voorronde van de Champions League. Na de Europa League-winst van Chelsea kunnen de Eindhovenaren nog maar twee clubs treffen: Olympiakos of FC Basel. Ajax is ook iets wijzer geworden door de overwinning van The Blues.

Hazard kondigt transfer aan: "Ik denk dat dit vaarwel is"

Eden Hazard heeft woensdagavond na de Europa League-winst zijn vertrek bij Chelsea min of meer aangekondigd. De Belgische aanvaller, die op weg lijkt naar Real Madrid, stelt dat hij waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor The Blues heeft gespeeld. "Ik denk dat dit vaarwel is", aldus de 28-jarige Hazard

NAC laat Rosheuvel naar Midden-Oosten vertrekken

Mikhail Rosheuvel gaat niet met NAC Breda mee de Eerste Divisie in. De Parel van het Zuiden communiceert via de officiële kanalen dat het contract van de 28-jarige vleugelaanvaller in onderling overleg is ontbonden. Rosheuvel vervolgt zijn loopbaan bij Al Dhafra.

Mini-Klassieker zonder publiek uitgespeeld op De Toekomst

De gestaakte Mini-Klassieker tussen Ajax onder 19 en Feyenoord onder 19 zal zaterdag zonder publiek worden uitgespeeld. Dat heeft de aanklager amateurvoetbal van de KNVB bepaald. De resterende 57 minuten zullen op De Toekomst worden afgewerkt. Dat meldt De Telegraaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen