Linssen geeft Ødegaard tips: "Te goed voor de Eredivisie"

30 mei 2019, 13:38

Eén van de belangrijkste vraagstukken deze zomer is waar de toekomst van Martin Ødegaard ligt. De smaakmaker van Vitesse wordt gehuurd van Real Madrid en wordt in verband gebracht met een stap naar Ajax. Bryan Linssen is er van overtuigd dat hij dat niveau aankan.

Zijn ploeggenoot bij Vitesse heeft een hoge pet op van de Noor, die volgens hem in een aanvallende ploeg goed kan renderen. "Als ik zaakwaarnemer was, zou ik hem neerzetten bij een trainer als Pep Guardiola: echt aanvallend voetbal, alleen maar balbezit, alleen maar naar voren toe, heel veel kansen creëren. Dan kom je bij een Erik ten Hag of een Peter Bosz uit", zegt Linssen tegen FOX Sports.

Bosz is momenteek trainer van Bayer Leverkusen dat volgend seizoen in de Champions League speelt. Linssen denkt dat Ødegaard ook dat niveau aan kan. "Hij is veel te goed voor de Eredivisie", zegt de buitenspeler. "Als ik Peter Bosz was geweest, dan had ik dat zeker geprobeerd. Bij het spel dat hij wil spelen, is Odegaard een kanjer. Ik weet niet of zij interesse hebben, maar Bosz is wel zijn type coach."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen