Spoorboekje: Oranje vliegt naar Lagos, Afrikaanse CL-finale

31 mei 2019, 07:00   Bijgewerkt: 30 mei 2019, 23:33

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 31 mei.

Nieuws

Oranje vliegt naar Portugal

Het Nederlands elftal zet de voorbereiding op de halve finale van de Nations League vandaag voort in Portugal. Oranje, nog zonder Champions League-finalisten Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, vliegt naar Faro waarna het zijn tenten opslaat in Lagos. In de avond werkt de selectie van Ronald Koeman nog een besloten training af in datzelfde Lagos.

Wedstrijden

Jong Oranje - Jong Mexico (20.00 uur)

Jong Oranje werkt verder toe naar de start van de EK-kwalificatiecampagne voor het toernooi in 2021. De volgende test is het oefenduel met Mexico op De Vijverberg. Voor dit treffen haalde Erwin van de Looi zes debutanten bij zijn selectie: Noa Lang (Ajax), Owen Wijndal (AZ), Kjell Scherpen (FC Emmen), Ludovit Reis (FC Groningen), Mike van de Meulenhof (PSV) en Mitchell van Bergen (sc Heerenveen). Gaan zij vanavond debuteren?

Esperance de Tunis - Wydad Athletic Club (23.00 uur)

Daags voor de Champions League-finale tussen Tottenham Hotspur en Liverpool, valt de beslissing in de Afrikaanse variant. De eindstrijd van de CAF Champions League gaat over twee wedstrijden. Na de 1-1 in het heenduel op Marokkaanse bodem schudden Esperance de Tunis en Wydad Athletic Club vanavond in Tunesië definitief de kaarten.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong Oranje - Jong Mexico, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel

23.00 uur: Esperance de Tunis - Wydad Athletic Club, FOX Sports 4 - live verslag finale Afrikaanse Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen