Vorm over eventuele terugkeer in Eredivisie: "Sluit niets uit"

31 mei 2019, 09:03

Bij Tottenham Hotspur is het vizier uiteraard volledig gericht op de Champions League-finale tegen Liverpool die zaterdag op het menu staat. Daarna breekt de transferperiode aan en Michel Vorm gaat die misschien gebruiken om een transfer te maken. De 35-jarige keeper overweegt een transfer te maken.

Dat zegt hij tegen de NOS. "Ik wil mijn opties na de finale gaan bekijken en dan mijn keuze maken. Ik word 36 jaar in oktober, maar ik voel me nog goed en fris. Dus we zullen het zien", vertelt de oud-keeper van FC Utrecht en Swansea City. Tegenover een rentree in Nederland staat hij niet onwelwillend. "Ik sluit niks uit." Eerder werd Vorm al in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord.

Vorm is dit seizoen de stand-in van Hugo Lloris, maar voelt zich wel degelijk een belangrijk deel van de groep. "Het is natuurlijk een heel lang proces geweest en het is niet zo dat ik hier net zit. Je bent wel echt onderdeel van de groep. Ik ken mijn rol en dat vertaalt zich ook in andere dingen dan alleen spelen of niet spelen", zegt Vorm, die in de groepsfase van de Champions League twee keer in actie kwam. "Champions League spelen is iets waar je als klein kind van droomt. De omstandigheden waren niet makkelijk, maar ik ben er toch wel trots op dat ik nog heb gespeeld tegen Inter en PSV."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen