PSV-huurling Laros Duarte: "Wil graag in de Eredivisie spelen"

31 mei 2019, 09:47

Met Sparta Rotterdam dwong Laros Duarte promotie af naar het hoogste niveau in Nederland. De 22-jarige middenvelder maakte in de winterstop op huurbasis de overstap van PSV naar Sparta en werd daar direct een belangrijke kracht. Een langer verblijf bij Sparta ziet hij wel zitten.

De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Sparta en ging daarna bij PSV aan de slag. Daar kwam hij niet verder dan Jong PSV. In Rotterdam speelde hij afgelopen seizoen samen met zijn broer Deroy. "En om dan ook nog te promoveren en Sparta samen op deze manier te kunnen helpen, is helemaal geweldig. Ik ben hier opgegroeid en daarom voelt ons succes voor mij heerlijk. We hebben de afgelopen dagen met zijn allen ongelooflijk genoten", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Duarte is blij dat hij in de winterstop naar Rotterdam is verkast. "Nadat ik eind vorig jaar vanuit Jong PSV hier aansloot, voelde ik meteen het vertrouwen en respect van de groep. Ik heb altijd dolgraag in de eredivisie willen spelen met Sparta. Daar heb ik in mijn jeugd jaren over gefantaseerd. PSV kwam op mijn route en via die weg kan het nu alsnog gaan gebeuren."

Of Duarte bij Sparta gaat blijven, is nog niet zeker. "De gesprekken daarover zullen nog opgestart worden. Ik wil graag in de Eredivisie spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen