Go Ahead Eagles neemt twee spelers over van Wattenscheid

31 mei 2019, 13:14

Een dubbelslag voor Go Ahead Eagles. Enkele dagen na de verliespartij in de finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie heeft de club de eerste twee aanwinsten voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Het gaat om Mael Corboz en Nicolas Abdat die allebei overkomen van het Duitse SG Wattenscheid 09.

Corboz is een 24-jarige middenvelder uit de Verenigde Staten, terwijl de 22-jarige Abdat de Duitse nationaliteit heeft en het beste uit de voeten kan als linksback. Beide spelers hebben voor twee jaar getekend in Deventer, plus de optie op een extra seizoen. Het zijn de eerste aanwinsten van Go Ahead richting het nieuwe seizoen.

Technisch manager Paul Bosvelt vertelt op de clubwebsite hoe Go Ahead bij het duo terechtgekomen is. "We scouten regelmatig in Duitsland; ook in de Regionalliga. Bij een wedstrijd van Wattenscheid vielen beide jongens op. Hierna zijn ook leden van de technische staf en ikzelf gaan kijken. Samen kwamen we tot het oordeel dat Nicolas en Mael ons kunnen versterken. Ze zullen, net als iedereen, moeten knokken voor een plek bij de eerste elf, maar we zijn er zeker van dat ze van waarde kunnen zijn voor ons komend seizoen", zegt Bosvelt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen