Sparta niet door met Drenthe, Kortsmit en vier anderen

31 mei 2019, 14:12   Bijgewerkt: 31 mei 2019, 14:18

Sparta Rotterdam neemt na dit seizoen afscheid van Roy Kortsmit, Royston Drenthe, Gregor Breinburg, Giliano Wijnaldum, Janne Saksela en Edouard Duplan. Het zestal heeft een aflopende verbintenis op Het Kasteel en gaan niet met de Rotterdammers mee de Eredivisie in. De meeste van hen waren bezig aan hun eerste seizoen.

Voor Drenthe (32 duels), Wijnaldum (11 duels), Breinburg (20 duels) en Duplan (12 duels) geldt dat er dus geen tweede jaar komt op Het Kasteel, terwijl Kortsmit (32 duels) en Saksela (19 duels) al langer bij de club lopen. "Voor alle zes de spelers geldt dat ze allemaal hun inbreng hebben gehad in de A-selectie afgelopen seizoen en we ook dankzij hun inzet zijn gepromoveerd naar de Eredivisie", aldus technisch manager Henk van Stee.

"Natuurlijk hadden deze spelers zelf wellicht ook meer inbreng willen hebben en anderzijds hadden wij wellicht nog meer verwacht van hen. In ieder geval willen wij ze alle zes van harte bedanken voor hun bijdrage en wensen wij ze veel succes toe", laat hij weten op de clubsite. Dat er afscheid genomen werd van hen, is geen verrassing. Het contract van Lars Veldwijk werd eerder deze week nog wel verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen