Utrecht volgt Maher en Cerný wel, Seuntjens en Lens niet

31 mei 2019, 15:01   Bijgewerkt: 31 mei 2019, 15:08

John van den Brom heeft gereageerd op de lopende transfergeruchten rondom FC Utrecht. De coach bevestigt dat Václav Cerný en Adam Maher in beeld zijn bij de Domstedelingen en ontkracht de geruchten over Jeremain Lens en Mats Seuntjens. Eerder al werden Justin Lonwijk en Issah Abass al vastgelegd.

Dat vertelt hij tegenover RTV Utrecht. "Lens is onzin. Ik heb het ook gelezen, maar dat slaat nergens op. Het is niet aan de orde, echt niet", zei Van den Brom over de vooral buitenlandse geruchten over de aanvaller, die momenteel nog bij Besiktas speelt. Hetzelfde geldt voor Seuntjens: ook zijn komst is niet aan de orde (geweest). "Ik lees net zoveel als jullie, maar soms moet ik lachen. Ik ben echt gek van hem, maar hij loopt door in zijn contract bij AZ."

Dat Cerny en Maher wel in beeld zijn, bevestigde de coach wel. Laatstgenoemde werd interessant toen hij besloot om bij AZ te vertrekken, terwijl Van den Brom in de buitenspeler van Ajax potentie ziet. "Samen met Jordy Zuidam ben ik aan het kijken naar opties om ons te versterken op bepaalde posities. Hij is daar een van, ook niet meer dan dat."

Lees ook: FC Utrecht huurt Abass voor één seizoen van Mainz

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen