Lucas Moura zoekt nog kaartjes voor finale Champions League

31 mei 2019, 16:58

Lucas Moura is naarstig op zoek naar tickets voor de Champions League-finale. In totaal veertig vrienden en familieleden hoopt de aanvaller van Tottenham Hotspur last minute in het Wanda Metropolitano van Madrid te krijgen. Hij nam ook al contact op met landgenoten Alisson en Fabinho, die bij tegenstander Liverpool spelen.

"Ik heb 40 kaartjes nodig, maar heb er maar 24 voor familie, vrienden en alle mensen die in mijn carrière belangrijk zijn geweest", zegt Moura tegen The Daily Mail. Maar de Ajax-beul ving bot bij de beide spelers van Liverpool. "Ik heb sommigen al verteld dat ze misschien geen kaartje krijgen, maar ze komen toch naar Madrid. Alleen al in de stad is het speciaal. Zelfs als ik geen kaartje voor ze heb, zullen ze blij zijn."

Het scheelde weinig of Moura had niet eens voor Tottenham gespeeld. Toen hij bij Paris Saint-Germain op een dood spoor zat, kon hij anderhalf jaar geleden op huurbasis naar Manchester United. "Er is een gesprek geweest, maar ik wilde niet verhuurd worden. Ik wilde niet meer terug naar PSG. Ik wist ook dat Tottenham interesse had. Nadat ik met de manager sprak, heb ik gezegd dat ik hier naartoe wilde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen