Sparta maakt ook technische staf voor volgend seizoen in orde

1 juni 2019, 11:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta heeft de technische staf voor volgend seizoen rond. De promovendus verlengt de contracten van Nourdin Boukhari, Frank Kooiman en Nico Jalink met één seizoen. Jalink is een van de assistenten van Henk Fraser, Kooiman gaat verder als keeperstrainer en Boukhari assisteert bij Jong Sparta.

Daarnaast neemt Timo de Water als inspanningsfysioloog plaats in de begeleidingsstraf. Hij volgt Olivier Noordam op. "Het is geen toeval dat de trainers die ook volgend seizoen op Het Kasteel blijven allemaal een achtergrond hebben als speler van Sparta Rotterdam", zegt technisch manager Henk van Stee op het clubkanaal van Sparta. "Met z'n drieën hebben ze meer dan vijfhonderd officiële wedstrijden gespeeld voor Sparta en als trainer hebben ze allemaal hun eigen inbreng in de staf van hoofdtrainer Henk Fraser en zijn assistent Aleksandar Rankovic."

Vlak na de terugkeer naar de Eredivisie maakte Sparta ook al bekend dat het afscheid neemt van Roy Kortsmit, Royston Drenthe, Gregor Breinburg, Giliano Wijnaldum, Janne Saksela en Edouard Duplan. Daarnaast werd de optie in het contract van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/351093/sparta-licht-optie-en-neemt-veldwijk-mee-naar-eredivisie/,_blank,Lars Veldwijk] gelicht.

Win 125 keer je inzet als Wijnaldum ook in de Champions League-finale twee keer scoort!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen