PSG-aanvaller Neymar beschuldigd van verkrachting

2 juni 2019, 10:00

Neymar wordt beschuldigd van het verkrachten van een vrouw. De vrouw, van wie de identiteit niet is bekendgemaakt, heeft in São Paulo aangifte gedaan tegen de Braziliaanse sterspeler van Paris Saint-Germain. De 27-jarige Neymar ontkent de aantijgingen.

De verkrachting zou op 15 mei van dit jaar hebben plaatsgevonden. Neymar en de vrouw ontmoetten elkaar via Instagram. Een vertegenwoordiger van de Braziliaan regelde vliegtickets naar Parijs, zegt de vrouw in de aangifte. In een hotelkamer zou een dronken Neymar haar tot seks hebben gedwongen.

In een statement spreekt het management van Neymar de beschuldigingen tegen. De vader van de Braziliaanse voetballer beweert dat zijn zoon in de val is gelokt. "Als we de waarheid niet snel kunnen laten zien, zal er een sneeuwbaleffect ontstaan in de publieke opinie. We zullen als het moet WhatsApp-gesprekken tussen Neymar en dit meisje openbaren."

Neymar is niet de enige bekende voetballer die wordt beschuldigd van verkrachting. Tegen Cristiano Ronaldo (Juventus) loopt op dit moment een onderzoek naar een verkrachtingszaak uit 2009.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen