Gevierde Origi: "Hier gaan we nog een tijdje van genieten"

2 juni 2019, 10:54

Divock Origi beleefde zaterdag een avond om nooit te vergeten. De Belgische aanvaller van Liverpool, die niet al te lang geleden weinig perspectief op speeltijd had, kwam in de Champions League-finale als invaller binnen de lijnen en besliste de eindstrijd door vlak voor tijd de 0-2 te maken. "Dit zal ik nooit vergeten", aldus een dolblije Origi.

Net als in de halve finale - toen de Belg twee keer scoorde tegen FC Barcelona (4-0) - was Origi in Madrid belangrijk voor Liverpool. "We hebben het allemaal samen gedaan, de fans waren fantastisch. We hebben er als een team voor gevochten en er alles aan gedaan om te winnen. We wisten dat het moeilijk zou worden, maar het is gelukt", wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad.

Met een schot in de lange hoek diende Origi Tottenham Hotspur vlak voor tijd de doodsteek toe. "Dit is zo belangrijk voor ons, voor de club, voor de stad. Hier gaan we nog een tijdje van genieten. Het is speciaal, emotioneel. Onze coach (Jürgen Klopp, red.) is ook heel emotioneel. Zo is hij, hij is een gepassioneerd man."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen