Bosz en Van Gaal raden De Ligt transfer naar Man City aan

2 juni 2019, 11:58

Als het aan Peter Bosz en Louis van Gaal ligt, dan vervolgt Matthijs de Ligt zijn loopbaan bij Manchester City. De trainers vinden dat de centrale verdediger van Ajax en de kampioen van Engeland een prima match zijn. Van Gaal zou het ook niet vreemd vinden als De Ligt kiest voor FC Barcelona.

Een beslissing over zijn toekomst heeft De Ligt nog niet genomen, maar het heeft er alle schijn van dat de negentienjarige centrale verdediger in de zomer vertrekt bij Ajax. "Ik zou hem uitstekend bij Manchester City vinden passen. Kompany is al weg en Otamendi is niet goed genoeg. Naast Laporte zou ik hem uitstekend vinden passen", aldus Bosz bij De Tafel van Kees, een programma van FOX Sports.

Van Gaal is dezelfde mening toegedaan. "De Ligt kan wél naar Barcelona, want daar vind ik de centrale verdedigers ook niet goed genoeg", refereert hij aan een eerder moment in de talkshow, waarbij hij aangaf dat hij verwachtte dat Frenkie de Jong het lastig zou krijgen in Spanje. "Hij (De Ligt, red.) kan ook bij City spelen. Dan zou ik kiezen voor Guardiola en niet Messi."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen