Beschuldigde Neymar komt met bewijzen tegen aantijgingen

2 juni 2019, 20:24

Neymar heeft in een bericht op Instagram gereageerd op de beschuldigen aan zijn adres. De aanvaller van Paris Saint-Germain ontkent alle aantijgingen over dat hij een vrouw zou hebben verkracht en heeft bovendien diverse conversaties met de vrouw openbaar gemaakt. Daaruit blijkt dat de vrouw - het slachtoffer - zelf ook zinspeelde op seksueel contact.

Dat blijkt uit een analyse van het Algemeen Dagblad. "Ik ben in een val gelopen en slachtoffer van afpersing. Daarom publiceer ik alle conversaties tussen ons en de foto's die zij mij stuurde. Dat is intiem, maar nodig om te bewijzen dat er die avond niets bijzonders gebeurd is", laat hij weten op zijn Instagram. Vlak voor Neymars afspraak met de vrouw, stuurde zij pikante appjes. 'Kom maar binnen en bespring me meteen', schreef ze onder meer over de ontmoeting met de Braziliaan.

Ook stuurt de vrouw naaktfoto's en zinspeelt ze op meer seksuele ontmoetingen. Uit niets blijkt dat de beschuldigingen aan het adres van Neymar waar zijn, zoals hij zelf eerder al aankondigde. "Als we de waarheid niet snel kunnen laten zien, zal er een sneeuwbaleffect ontstaan in de publieke opinie. We zullen als het moet WhatsApp-gesprekken tussen Neymar en dit meisje openbaren", liet hij eerder weten.

Hoewel dat officieel verboden is in Brazilië, gaat de rechter kijken naar het aangeleverde materiaal.

Lees ook: PSG-aanvaller Neymar beschuldigd van verkrachting

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen