'Terugkeer van Romero naar Vélez Sarsfield een stapje dichterbij'

2 juni 2019, 23:52

De terugkeer van PSV-spits Maximiliano Romero naar zijn vorige club Vélez Sarsfield komt steeds dichterbij. Inmiddels is zijn zaakwaarnemer Roly Zarate namelijk benaderd door de Argentijnse club en denkt de aanvaller na over het aanbod. PSV staat open voor een verhuur, ook terug naar Argentinië.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Eerder maakte technisch directeur John de Jong al bekend dat de club Romero bij gebrek aan perspectief wil verhuren, nu is ook de interesse vanuit Argentinië bekend. PSV wil wel geld zien voor de talentvolle aanvaller, voor wie het eerder tien miljoen euro betaalde. Een akkoord of contact tussen beide clubs is er overigens nog niet.

Volgens het ED zijn de supporters van Vélez Sarsfield positief over de komst van de aanvaller, die in eigen land nog altijd te boek staat als een grote belofte. Romero kwam de laatste duels van dit seizoen in actie bij Jong PSV in de Eerste Divisie. Daarvoor stond hij langs de kant met een van zijn vele blessures bij PSV, die hij opliep tijdens de Copa América Onder 20 jaar, waar hij wel veel speelde. Desondanks is hij naar eigen zeggen nog altijd gelukkig in Eindhoven.

Lees ook: PSV gaat Romero komend jaar verhuren: "Moet ergens spelen"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen