'Maher kiest vanwege aanwezigheid Van den Brom voor Utrecht'

3 juni 2019 – Adam Maher vervolgt zijn loopbaan zeer vermoedelijk bij FC Utrecht. Zijn relatie met trainer John van den Brom weegt dusdanig zwaar dat hij Alkmaar verruilt voor de Domstad. Daar ligt voor de spelmaker een driejarig contract klaar, dat hij op korte termijn ondertekent.

'Maher kiest vanwege aanwezigheid Van den Brom voor Utrecht'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Daarmee sluit hij lucratievere aanbiedingen, die hij volgens het dagblad had uit de MLS, Rusland en Italië, af. Dat hij niet bij AZ bijtekent, heeft ook te maken dat die club pas laat de onderhandelingen over een nieuwe contract opende. Op dat moment was er al veel belangstelling voor Maher.

Ook onder andere Celtic, Blackburn Rovers en Vitesse zouden interesse hebben gehad in de man die eerder bij PSV, Osmanlispor en FC Twente onder contract stond, maar zijn band met Van den Brom weegt dusdanig zwaar dat hij maandag bij FC Utrecht tekent. Eerder werden door Justin Lonwijk en Issah Abbas (gehuurd) al gepresenteerd.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd