Spoorboekje: Oranje traint besloten en Kreek vertelt over het WK

4 juni 2019, 07:00   Bijgewerkt: 3 juni 2019, 23:17

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 4 juni.

Nieuws

Oranje traint besloten

Het Nederlands elftal verblijft inmiddels al een tijdje in Portugal, maar traint in aanloop richting Engeland voornamelijk achter gesloten deuren. Dat geldt ook voor de twee trainingen die vandaag op het programma staan: krijgen we binnenkort een verrasing bij het Nederlands elftal van Ronald Koeman. 

Specials

Even voorstellen: de verdedigers van de Oranje Leeuwinnen

De verwachtingen zijn hooggespannen voorafgaand aan het WK voor de Oranje Leeuwinnen. Na de EK-titel in 2017 gaan de Nederlandse vrouwen nu ook op het toernooi in Frankrijk voor het hoogste plaatsje op het ereschavot. Maar met welke 23 speelsters met het gebeuren? FCUpdate.nl stelt de Leeuwinnen per linie voor. Met vandaag deel twee: de verdedigers.

Kreek over WK in Frankrijk

De Oranje Leeuwinnen beginnen over een paar weken als EK-winnaar aan het WK in Frankrijk, toch moeten we de dames volgens de Eredivisie-trainers vooral zien als gevaarlijke outsider en niet zozeer als favoriet. Hoe kijken ze daar in het Oranje-kamp zelf tegenaan en wat zijn hun verwachtingen? Assistent-coach Michel Kreek blikt vooruit.

Voetbal op tv

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen