Heracles rekent op vertrek van transfervrije Duarte

3 juni 2019, 11:52   Bijgewerkt: 3 juni 2019, 12:15

Heracles Almelo gaat er vanuit dat Lerin Duarte zijn aflopende contract niet meer gaat verlengen. Hoewel de club de middenvelder een goede aanbieding deed, is een akkoord voorlopig niet meer aan de orde. "De kans dat hij vertrekt is groter dan dat hij blijft", zei technisch manager Tim Gilissen.

Dat vertelde hij tegenover TC/Tubantia. "We hebben Lerin een goede aanbieding gedaan, maar hij heeft te kennen gegeven dat hij eerst nog verder wil kijken", aldus Gilessen over Duarte, die de afgelopen dagen serieus in verband werd gebracht met Aris Saloniki. De Griekse media wisten te melden dat hij transfervrij zou overstappen naar de bekerwinnaar, die daardoor de Europa Leauge ingaat. 

Mocht de oud-Ajacied, die eerder ook speelde voor Sparta Rotterdam en sc Heerenveen, geen overstemming bereiken met een nieuwe club, staat de deur bij Heracles Almelo altijd voor hem open. Gilessen: "Er bestaat nog wel een mogelijkheid dat we uiteindelijk alsnog met elkaar om de tafel gaan, maar ik heb vernomen van het management van Lerin dat er wel belangstelling voor hem is."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen