Kane ziet Nations League als 'kans om iets te winnen'

3 juni 2019, 17:38

Enkele dagen na de verloren Champions League-finale met Tottenham Hotspur gaat het vizier van Harry Kane op de Nations League-finales. De spits neemt het met Engeland donderdag op tegen Nederland in de halve finale en wil het toernooi graag winnend afsluiten.

Met Engeland werd hij in de halve finale van het WK uitgeschakeld door Kroatië. Nu hoopt hij dat zijn ploeg wel de finale van de Nations League haalt. "Het is vooral de kans om iets te winnen. Sinds 1966 hebben we niets meer gewonnen en dat is erg lang geleden", zegt hij in Engelse media. "Er zullen weer heel veel fans naar Portugal reizen. We willen ze iets bieden. Als we dit toernooi winnen, betekent dat iets voor de toekomst waarin we nog veel meer willen laten zien. Van winnen ga je nog meer doen als een speler. Dat is belangrijk."

Aan de teamspirit zal het niet liggen, denkt Kane. "We hebben een geweldige band met elkaar", zegt de aanvaller. "Dat we bij verschillende clubs spelen, betekent niet dat we straks de focus missen. Of je nou bij Spurs, City of Liverpool speelt, we zijn vrienden van elkaar. We kennen elkaar al zo lang, we spelen al jaren met elkaar sinds de Engelse jeugdelftallen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen