Gisteren gemist: Roda uit gevaar en Jansen coach Heerenveen

4 juni 2019, 00:30   Bijgewerkt: 3 juni 2019, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 3 juni.

Krul tekent nieuw contract bij promovendus Norwich City

Tim Krul heeft het vertrouwen van Norwich City uitbetaald zien worden in een nieuw contract. De doelman van de kampioen van het Championship heeft maandag een nieuw contract getekend, met een lengte van drie seizoenen. Hij ligt zodoende tot 2022 vast.

WK voor clubs wordt eind dit jaar gehouden in Qatar

Het WK voor clubs dat traditioneel in december wordt georganiseerd, zal eind dit jaar plaatsvinden in Qatar. De FIFA heeft maandag naar buiten gebracht dat dat land de organisatie voor het WK op zich zal nemen.

Heerenveen stelt Jansen definitief aan als nieuwe hoofdcoach

Hij mocht afgelopen seizoen al even proeven aan het echte werk en is nu definitief de nieuwe hoofdcoach van sc Heerenveen: Johnny Jansen. De 44-jarige clubman heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen bij de Friese club. Heerenveen geeft aan dat de intentie is om langer met elkaar door te gaan.

Bergwijn over Ajax: "Ik moet gewoon rustig kijken"

Eén van de meest opmerkelijke geruchten van deze periode is de mogelijke overstap van Steven Bergwijn naar Ajax. De aanvaller van PSV staat in de belangstelling van de Amsterdammers, maar zijn club wil hem niet zomaar laten gaan. Zelf probeert hij vooral rustig te blijven.

Onder meer Stans, Dekker en Andrade vertrekken bij Eagles

Go Ahead Eagles heeft maandag openheid van zaken gegeven wat betreft de spelers met aflopende contracten. De club uit Deventer die op een haar na promotie naar de Eredivisie misliep, neemt afscheid van een elftal aan spelers.

'Roda JC hoeft niet meer te vrezen voor een faillissement'

Zeer goed nieuws voor Roda JC op deze maandagavond. De toekomst van de club is definitief gewaarborgd, zo weet De Limburger. Een groep ondernemers staat klaar met geld en een noodplan om de club uit Kerkrade te behouden voor het profvoetbal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen