Jansen blijft FC Emmen trouw en verlengt contract

4 juni 2019, 12:19   Bijgewerkt: 4 juni 2019, 13:28

Goed nieuws voor FC Emmen: de ploeg van Dick Lukkien kan ook volgend seizoen beschikken voor Anco Jansen. De spelmaker heeft zijn contract met één seizoen verlengd en staat daarom nog twee jaar onder contract in Drenthe. De middenvelder – voor wie veel interesse was de laatste tijd – hoopt zo een signaal af te geven aan zijn medespelers.

Dat laat FC Emmen weten op de officiële kanalen. "Ik heb het hier goed naar mijn zin. Het waren twee fantastische seizoenen en de club is op alle vlakken groeiende. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen", vertelt hij over zijn nieuwe contract. Vanuit de Eredivisie, maar ook het buitenland was er voorzichtige interesse, maar Jansen heeft ervoor gekozen om bij FC Emmen te blijven.

"Toen handhaving een feit was zei ik op het plein al 'Tot volgend seizoen' tegen de supporters. Die woorden zet ik nu kracht bij. Ik hoop dat dit ook een signaal is naar andere spelers", aldus Jansen, die afgelopen seizoen 29 wedstrijden speelde namens FC Emmen. Daarin scoorde hij vijfmaal en gaf hij acht keer een assist.

Leegloop FC Emmen

Dat het een signaal is, heeft er ook mee te maken dat er het nodige moet gebeuren in Emmen. Onder andere Kjell Scherpen, Reuven Niemeijer, Sven Braken, Luciano Slagveer, Andrej Lukic, Nico Neidhart, Tim Siekman, Stef Gronsveld en Gersom Klok vertrekken deze zomer of keren terug nadat ze waren gehuurd. In totaal vertrekken er achttien spelers, al hoopt FC Emmen nog een aantal opnieuw aan zich te kunnen binden. Dan gaat het onder andere om Nick Kuipers en Nick Bakker, terwijl de club ook een oogje heeft op Cambuur-keeper Xavier Mous.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen