Emmen blij met aanblijven Jansen: "Hij is zo belangrijk"

4 juni 2019, 18:45

Het is voor FC Emmen een prima dag. De eredivisionist is er namelijk in geslaagd om sterspeler Anco Jansen aan boord te houden. De aanvaller tekende eerder vandaag een nieuw contract, dat loopt tot 2021. Voorzitter Ronald Lubbers is content.

Hij had al langere tijd goede hoop dat Jansen zou blijven. "Toch weet je dat hij voor een gelimiteerde transfersom naar Turkije zou kunnen, dus dan ben je wel blij dat de handtekening gezet is", zegt Lubbers tegen RTV Drenthe. "Hij is zo belangrijk voor dit team, binnen en buiten het veld. Hij is een soort uithangbord geworden van FC Emmen in de Eredivisie. De waardering die hij krijgt van de supporters is ook terug te zien in deze contractverlenging."

Lubbers hoopt dat het nieuwe contract van Jansen andere spelers over de streep trekt om te kiezen voor Emmen. "Het zijn in ieder geval drukke weken. Er staan heel wat pannetjes op het fornuis en die hopen we er binnenkort allemaal af te kunnen halen. Op dit moment liggen er acht spelers vast voor het komend seizoen en we willen naar een totaal van zo'n 26, inclusief vier keepers."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen